Nepatřím sice k těm, co slepě důvěřují Aeronetu, už proto, že z nich občas příliš čiší až živočišná nenávist k SPD, a někdy se stává, že i jeho informace nejsou zcela správně podložené, což by takzvaný nezávislý a neutrální pravdu hledající list neměl dopustit. Otázka prolomení Benešových dekretů je však příliš závažná, než abychom nevzali v potaz všechny důležité informace, které s ní souvistejí. Vždyť opravdu vše nasvědčuje tomu, že se velmi podivná „chvilková“ organizace (Milion chvilek pro demokracii) vyrojila v okamžiku, kdy se opět na českém území začala aktivovat německá otázka a hlavu zde v Česku zvednul i sudetoněmecký Landsmanschaft – pohrobci těch, kdo vyhnali naše lidi z vlastního českého území, a co se dodnes nesmířili s tím, že jsou Češi suverénním slovanským národem, a že Němci prostě prohráli váku, kterou vyvolali.  Právě ve stínu „chvilkových“ demonstrací došlo k pokusu o prolomení Benešových dekretů (na řadě je Ústavní soud). Přesto, že je článek Aeronetu dost dlouhý, obsahuje řadu opravdu mimořádně důležitých faktů, které je nutné znát, aby lidé nepadli do léčky vábniček zastánců myšlenky německé revanše, chceme-li si uchovat českou zem, kterou čeští předchůdci založili, a která se formovala minimálně po staletí.

Nebezpečné pozadí organizovaných demonstrací proti Andreji Babišovi, Marii Benešové a Miloši Zemanovi. Tito tři politici mají jedno společné, a pozor, není to ruská stopa nebo proruské postoje, jak by se prvoplánově dalo očekávat. Není to ani přátelské napojení na struktury okolo Pražského hradu, tímto společným jmenovatelem je něco, co mnohé z vás vyděsí.

 Tím společným jmenovatelem jsou zájmy sudetoněmeckého landsmanschaftu a jeho lobby v ČR. Zpravodajské rozpracování neziskovky „Milion chvilek“ to nejen potvrzuje, ale i přímo dokladuje, a jako vždy, i nyní jsou veledůležité osoby, které spolek sponzorovaly, ale i lidé, kteří spolku podepsali podporu. Kolem tohoto spolku se totiž pohybují stejní lidé, kteří se účastnili Sudetoněmeckého školení v Mariánských Lázních s tématem, jak zlikvidovat nacionalismus v ČR, jak nastolit v Česku pořádek ve stylu německé Nové Evropy, a jak permanentní relativizací historie přimět českou vládu, aby ve finále sama A DOBROVOLNĚ usilovala o zrušení Benešových dekretů.

Nejprve si ale představme dopad zrušení Benešových dekretů.

Když se řekne Benešovy dekrety, pro mnoho z nás to představuje jakýsi vágní abstraktní pojem čehosi, co nám zajišťuje národní a územní celistvost. Ovšem jen málo z nás si dokáže reálně představit, co všechno tyto dekrety obnášejí. Možná je to záměr nás uvést do jakéhosi vakua, mezičasí, kdy nevíme přesně, co Benešovy dekrety znamenají, zejména u mladších generací. Po nějaké době budou mainstreamové tlampače chrlit povzdechy, jak Češi vlastně ani nevědí, co reálně Benešovy dekrety znamenají a proč je tedy chtějí zachovat. Lidé budou otupení, budou se cítit trapně a mnozí tak raději kapitulují, než se vystavovat argumentačním konfrontacím, ze kterých by vyšli jako hloupí.

Pojďme si tedy reálně ukázat, co bychom jako Česko zrušením Benešových dekretů ztratili a jaká katastrofa by to pro naší územní celistvost byla. Jde o :

* 22 842 km2 pozemků * 11 200 průmyslových podniků, dolů, přehrad a elektráren * 3 univerzity včetně části Karlovy univerzity * 4413 dalších škol * 2 862 kulturních památek, zámků, kostelů a klášterů, divadel, muzeí a galerií, včetně všech obrazů a exponátů * 185 303 domů na vesnicích * 236 818 domů, bytů a dalších nemovitostí ve městech Všechno je pečlivě spočítáno s německou precizností v sudetském účetním seznamu vytvořeném na základě publikací Habel-Lang-Böhm. Po odstranění Benešových dekretů by se o majetek začali Němci hromadně soudit. Stejně jako Johanna Kammerlander, dědička rodu Walderode.

Této paní se už u Nejvyššího soudu ČR podařilo prokázat, že Karel des Fours Walderode přišel o rodový majetek podle Benešových dekretů neoprávněně, protože mu v roce 1947 bylo jakýmsi úředníkem vráceno české občanství. Zabraný majetek sice nestihl převzít, protože po únoru 1948 uprchl a opět tak přišel o české občanství, ale to mu v roce 1992 vrátilo ministerstvo vnitra. A tak v roce 2015 vyhrála Johanna Kammerlander první spory, protože se českému státu, pro absenci svědků (po 77 letech!) nepodařilo prokázat, že Karel Fours Walderode byl kolaborant a jeho služba ve Wehrmachtu byla českou justicí označe na za jeho zákonnou povinnost řádného říšského Němce, a tou se ničeho proti České republice nedopustil. Proto v jeho případě Benešovy dekrety neplatí.

Výsledkem tohoto individuálního zneplatnění Benešových dekretů na Karla des Fours Walderoda, který válku strávil v uniformě hitlerovského Wermachtu, a proti kterému už po 77 letech nezbyli žádní svědci, je, že Johanna Kammerlander již úspěšně vysoudila první les v obci Žďárek na Liberecku (potvrdil Ústavní soud ČR) a teď se aktuálně v případu 30 CO 1/2018 před krajským soudem v Hradci Králové domáhá potvrzení rozsudku nižší instance, který jí přiklepl pozemkový majetek za 3 miliardy Kč, včetně zámku Hrubý Rohozec! Rozsudek bude vynesen 18. června 2019. Z případu Johanny Kammerlander jasně vyplývá, co by se stalo, kdyby kolaboranté v Českém parlamentu, tak jako už vydali církvi majetek, zrušili Benešovy dekrety. Na Českou republiku by se okamžitě vyřítila horda potomků německých wehrmachťáků, esesáků, gestapáků a vrahů. Všichni by se u soudů vysmívali, že už nežijí žádní svědci zločinů jejich předků a chtěli by nezákonně zabraný majetek zpět.

Abychom si ale utvořili precizní pořádek v aktuálním stavu série mohutných demonstrací Milion chvilek, z. s., musíme se vypravit do roku 2017.

Ve dnech 28. – 30. dubna 2017 se v Mariánských Lázních sešly špičky sudetoněmeckého Landsmanschaftu a konal se zde tzv. užší dialog v rámci vnitřního školení českých osob veřejného, mediálního a politického života. Školení vedl Steffen Hörtel v němčině. Mariánské dialogy byly vedeny na téma, které jsme popsali výše a sestávalo se ze tří základních fází:

* 1. Rozštěpit české vlastenecké frakce tak, aby nebyly ochotné navzájem spolupracovat a neshromažďovaly odpor proti německým zájmům v ČR. Byli vytipovaní základní politici Václav Klaus st. v ČR a Jarosław Kaczyński v Polsku v rámci definování páteřních ohnisek vlasteneckých sil a prosazování českých i polských národních zájmů. Zároveň byl Andrej Babiš definovaný jako překážka v prosazování německých zájmů v ČR.

* 2. Postupná relativizace historie tak, aby se stala kompatibilní s německým pohledem a uspořádáním Nové Evropy podle Berlína, kterou definovala už Angela Merkelová. Novodobí historici vykládající pokroucená historická fakta, relativizující řádění německých Nacistů, zveličující údajné vyhnání Němců po 2. světové válce (zakotvené na Jaltě). * 3. Přimět českou vládu, aby sama a DOBROVOLNĚ usilovala o zrušení Benešových dekretů. Němci sami nesmí vstupovat do těchto procesů, které byly ukotveny na Jaltě vítěznými mocnostmi, protože by postupovali v rozporu s mezinárodním právem. Dosazením proněmeckých politiků v cílov ý ch zemích na všech úrovní se ale dospěje k tomu, že rovněž sami čeští politici budou o zrušení Benešových dekretů DOBROVOLNĚ usilovat. To přece chtějí sami Češi, což už v rozporu s mezinárodním poválečným právem přece nebude.

Na tomto školení v Mariánských Lázních v rámci užšího jednání se účastnily tyto osoby, * Ondřej Matějka – historik z Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) ; * Kateřina Kabátová – v té době vůdkyně česko-německého fóra mládeže ; * Zdeněk Papoušek – senátor KDU-ČSL z Brna ; * Libor Rouček – býv. místopředseda Evropského parlamentu, vlivný člen ČSSD, kterého Lubomír Zaorálek jako exministr zahraničních věcí jmenoval jako předsedu do české části Česko-německého diskusního fóra. Libor Rouček se pravidelně účastní schůzí frakce sudetoněmeckého Landsmanschaftu Seliger Gemeinde; * Barbora Procházková – studovala politologii a východoevropská studia na univerzitě v Hamburku. Aktuálně je vedoucí zpravodajství ČT24, dříve ale také působila v Bakalově Respektu.  Libor Rouček (ČSSD) definuje za nepřítele nacionalismus a populismus. Barbora Procházková (Bakalův Respekt, poté ČT) hovoří o kontroverzním Babišovi .

Tito lidé se účastnili vnitřního školení, které vedl Tilman Asmus Fischer. Ten je vrchním ideologem Sudetoněmeckého Landsmanschaftu (SL) a také zástupcem vůdce západopruské divize SL. Tento člověk školil vybrané osoby veřejného a politického života v Česku, jak odstranit Andreje Babiše z vlády.

Píše se 30. duben 2017.

Tato mohutná zpravodajská akce likvidace Andreje Babiše byla řízená z Lidového domu za vydatné mediální podpory z Kavčích hor a mediálního domu Economia Zdeňka Bakaly. A první úder na sebe nenechává dlouho čekat. Povšimněme si následné časové chronologie.

* 1. května, tedy pouhý den po konci sudetoněmeckých Mariánských dialogů a vnitřním školení, server Forum24.cz Pavla Šafra odpaluje munici 1. nahrávky Julius Šuman proti Andreji Babišovi.

* 3. května tentýž server Forum24.cz Pavla Šafra odpaluje 2. nahrávku Julius Šuman jako kompro na Andreje Babiše

* 8. května, za dalších několik dní, opět Forum24.cz Pavla Šafra odpaluje 3. nahrávku Julius Šuman jako olovo proti Andreji Babišovi

* 12. května, tedy za dalších několik dní, tehdejší premiér Bohuslav Sobotka z Lidového domu žádá odvolání Andreje Babiše z postu ministra financí

24. května prezident Miloš Zeman odvolává Andreje Babiše, a jmenuje Ivana Pilného (ANO) . Tato dokonale synchronizovaná a řízená zpravodajská operace měla německy precizní časový rámec stupňování, eskalace a gradace perfektně naplánovaného schématu každých několika dní, odpalovat jednu nahrávku za druhou, a celé to vrcholí odvoláním Andreje Babiše z pozice ministra financí.

Vše bylo zahájené těsně po vnitřním jednání osob s vazbami na Českou televizi a Bakalův Respekt (Barbora Procházková), ČSSD (Libor Rouček), Lidovce (Zdeněk Papoušek), ÚSTR (Ondřej Matějka) a další. Následně je Andrej Babiš odvolaný a místo něj nastupuje Ivan Pilný. Kdo zveřejňoval odposlechy Julius Šuman se dodnes neví, pouze se spekuluje. Ivan Kyselý, známý podnikatel Ivana Langera, je nepravděpodobný, kruhy kolem Martina Romana a Daniela Beneše z ČEZu s cílem diskreditovat Babiše, aby nominací svých lidí do představenstva nepřebíral nad elektrárnou kontrolu, je příliš přepečenou teorií.

Podle nás německé civilní kontrarozvědky a ministerstva vnitra navzájem spolupracují v rámci výměny citlivých informací o nepohodlných politicích. Čeští zpravodajci pořídili špičkovým dálkovým vybavením laserové prostorové odposlechy Andreje Babiše s Markem Přibilem, novinářem z jeho Mladé Fronty dnes, které jim možná věnovali Němci, protože Češi takové moderní a speciální vybavení neměli. Zde se můžeme jen domnívat. Byl rozpracovaný plán dlouhodobějšího sledování Andreje Babiše a nasazení nejmodernější operativni  techniky na jeho osobu na pokyn tehdejšího ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD). Koneckonců nebylo by to poprvé.

Úřad pro zahraniční styky a informace (ÚZSI) na pokyn exministra vnitra Milana Chovance už dříve po určité období sledovala nynějšího premiéra Andreje Babiše, a to nejenom v Čechách, ale zejména při jeho cestách do Francie, kde má současný premiér zázemí, protože zde Andrej Babiš žil v dětství se svými rodiči. Milana Chovance prý zajímalo, s kým se Andrej Babiš ve Francii scházel, a proto sledováním pověřil tehdejšího šéfa vnitřní kontroly této civilní rozvědky Karla Urbana, původem z Plzně. Za tuto sledovačku měl coby odměnu Karel Urban získat velvyslanecký post v Černé Hoře. Andrej Babiš byl tedy bedlivě sledovaný, odposlouchávaný a materiály pečlivě vyhodnocované; v koordinaci s německými rozvědkami a ministerstvem vnitra.

Od 1. října 2016 platí totiž mezi českými a německými policisty nová dohoda o spolupráci

Nově například získají smíšené hlídky v případě nutnosti stejné pravomoci na území obou států. Dohoda také upravuje možnost operativního nasazení policistů na území druhého státu. Například umožňuje zásah na území druhého státu bez předchozího upozornění. Novinkou je také to, že pokud budou třeba němečtí policisté někoho pronásledovat až do Česka, mohou ho u nás i zatknout.

Smlouva také vymezuje 10 km pásmo od hranic, na kterém mohou policisté v případě nutnosti zasáhnout, samozřejmě bez předchozího upozornění kolegů ze sousedního státu. To by celou věc zřejmě jen zdržovalo. Proto naše domněnka, že české a německé rozvědky a speciální policisté tuto operaci proti Babišovi koordinovali v rámci dlouhodobé spolupráce, hraničí téměř s jistotou, a to i v návaznosti na další řetěz událostí, ke kterým se hned dostaneme.

Posuňme se o rok později do 30. března 2018.

Tilman Asmus Fischer, který v Mariánských Lázních rok před tím školil vybrané české osoby jak odstranit Andreje Babiše z vlády, vydal tehdy ideovou směrnici tzv. Materiální základ ideového německého úsilí. Tato směrnice se řídila starou německou taktikou zvanou Schwerpunkt. Tato taktika je založená na tom, že všichni zúčastnění musejí znát cíl daného úsilí, ke kterému ovšem směřují každý různými cestami. Cílem tohoto úsilí na základě ideové směrnice Tilmana Asmuse Fischera bylo zruseni Benešových, a jejich polské obdoby Bierutových, dekretů.

Tilman Asmus Fischer jako správný ideolog vytipoval tyto dekrety jako zdroj odporu Čechů a Poláků proti německé hegemonii. Podle něj tyto dekrety vytvářejí podmínky pro to, aby se Češi a Poláci obraceli ke svému národnímu úspěchu a čerpali z něj sílu proti německému úsilí. Tilman Asmus Fischer doslova v jeho ideové směrnici uvádí, že se ohniska vlasteneckých frakcí musejí drolit, ničit a cílem jsou všichni nacionalisté.

Andrej Babiš představuje obrovskou překážku pro Sudetoněmecký spolek, jeho Agrofert hospodaří na obrovském počtu sudetských nárokovaných pozemků v ČR

Hovoříme nyní o 30. březnu 2018.

Vzpomeneme si, co se odehrálo následující měsíc v dubnu 2018?

Andrej Babiš tehdy přímo jednal s SPD Tomia Okamury a KSČM o složení koalice, ale náhle se cosi stalo. Andrej Babiš hodil SPD přes palubu a usedl podruhé k jednacímu stolu s ČSSD, se kterými se nakonec dohodl. Psali jsme o tom Alexandra Mostynová, pražská zpravodajka německého mainstreamového listu Die Tageszeitung, v jejím článku uvedla neuvěřitelnou a zjevně důvěrnou informaci z vládních a poslaneckých kuloárů. Podle těchto informací byl Andrej Babiš připravený v dubnu 2018 jednat o koalici s SPD a KSČM, ale německá kancléřka Angela Merkelová mu během soukromého telefonického rozhovoru přikázala, že Okamurovi se musí vyhýbat, protože je to extrémista a odpůrce Evropské unie. Andrej Babiš podle Mostynové byl po telefonátu úplně jako přejetý, kolegové a spolustraníci na něm viděli, že je úplně vyřízený, že musi jít znovu “za socany” a vyjednat koalici s ČSSD.

Andreje Babiše se jim nepodařilo zlikvidovat řízenou zpravodajskou operací Julius Šuman v květnu 2017, tak ho alespoň dotlačili ke spolupráci s ČSSD. A že v ČSSD mají těsné vazby na německou lobby, to nemusíme detailně popisovat. Stačí si přečíst třeba jen 1. část naší investigace “Německý orloj české politiky”, až se nám z napojení vrcholových politiků ČSSD na brutální německou lobby v ČR zatočí hlava.

Posuňme se o několik měsíců dále, konkrétně na 28. srpna 2018.

Tehdy se konala v Berlíně první konference s názvem Den vlasti (Tag der Heimat) organizace téhož názvu. Tu Němci založili v srpnu 2018 za evropské dotační peníze z operačního programu rozvoje kultury a organizace požívá podporu německého spolkového ministerstva vnitra. Základem vzniku organizace je oficiální prosazování ideologie Tilmana Asmuse Fischera, sudetoněmeckého ideologa, který před rokem (28. – 30. dubna 2017) školil v Mariánských Lázních vybrané české osoby.

Název konference byl jasný: Nezákonné dekrety odstranit – Evropu semknout! (Unrechtsdekrete beseitigen – Europa zusamenführen). Nakonec ne Němci, ale sami Češi a Poláci budou chtít dekrety DOBROVOLNĚ zrušit! S hlavním proslovem vystoupil v Berlíně německý ministr vnitra Horst Seehofer (CSU) a doslova imperativně, rezolutně a prorocky řekl: “Těch 143 protiprávních Benešových dekretů z října 1945 bylo nespravedlivými nařízeními, které nepatří do právního řádu Evropské unie.” (Die 143 Erlasse aus dem Oktober 1945 seien „Unrechtsdekrete“, die nicht zur Werteg emeinschaft der Europäischen Union gehörten.) Více o jeho projevu najdete v německém listu „Junge Freiheit“. Tato slova pronesl německý ministr vnitra, dámy a pánové. Žádný sudetský křikloun bez politické moci, ale jedna z nejmocnějších postav německé vlády. Není divu, že to v kruzích českých zpravodajských služeb vyvolalo zděšení. To už není žádná legrace, dámy a pánové. A to je pouze špička ledovce, a není to všechno.

Dne 16. září 2018 ve Stuttgartu zemští ministři Guido Wolf (min. spravedlnosti za CDU) a Thomas Srobl (min. vnitra za CDU) v rámci této akce Tag der Heimat, vyhlásili před oddanými stoupenci, kteří jim nadšeně aplaudovali, že Benešovy dekrety nemají v Evropě místo, a že budou po 70 letech odstraněny z právního řádu všech evropských států, a tak budou napraveny staré křivdy a bude umožněn nový a spravedlivý celoevropský rozvoj Domoviny (Heimat) a Rodiny (Familie).

Po první konferenci Tag der Heimat, na které byly položeny základy ideologie úsilí o zničení národních odporů a odstranění Benešových dekretů, se pokračovalo v pořádání stovek konferencí Tag der Heimat měsíčně na zemské, městské a vesnické úrovni. Jednotliví protagonisté, aktivisté, osoby veřejného života, historici a politici se rozjeli do spolkových zemí, krajů, měst a vesnic a všude jim Němci freneticky aplaudují. Na mnoha vesnických konferencích doslova uvádějí, že: “Je to poprvé od jeh o výsosti Habsburga, co do města či vesnice zavítal tak vysoce postavený funkcionář.”

Všechny tyto konference mají jednotné téma, a to zrušení protiprávních dekretů, rozdrolení a likvidaci národních odporů v Česku a Polsku a naopak semknout Evropu pod německým vedením. Cílem je, aby ne Němci, ale sami Češi a Poláci DOBROVOLNĚ usilovali díky zaplaceným a zlobbovaným proněmeckým politikům ve svých zemích o zrušení Benešových dekretů. Německá oficiální politika totiž stojí na nezasahování do vnitřních procesů cizích států. Nicméně stará osvědčená německá taktika Schwerpunkt umožňuje docílit německého úsilí různými cestami.

Jednou z těchto cest je instalace proněmeckých politiků v Česku, pořádání workshopů, seminářů, přednášek, konferencí, kulatých stolů, debat, dialogů, diskuzních panelů, mediálních programů, rozhovorů, historických exkurzí, publikací, brožur, knih a tzv. studií… to všechno s cílem postupného, ale systematického rozmělňování tvrdých a jasných historických skutečností, aby byli Češi dostatečně zmasírováni a sami v symbióze s českými politiky chtěli dobrovolně Benešovy dekrety zrušit. Toto je německý cíl. Odhalení páté kolony jsme popsali ve třech článcích série Německý orloj české politiky .

Nyní vstupujeme do roku 2019.

Během přípravy na sudetoněmecký sjezd v Regensburgu vydalo jejich vedení několikastránkový manuál rozpracovaný už od roku 2015, ve kterém shrnulo další postup sudetských Němců v otázce “Tschechai” do těchto níže uvedených závazných bodů v dokumentu. Pro nás je nejdůležitější strana 16, kterou uvádíme v českém překladu společně s odkazem na originální pasáž textu:

Hlavním cílem Sudetoněmeckého landsmanšaftu je pracovat na tom, aby český lid byl „přesvědčen“, že je nezbytné, aby čeští zákonodárci „dobrovolně“ odstranili Benešovy dekrety, zejména v oblastech vyvlastnění, vyhnání, nucené práce a vyvražďování Němců. Aby bylo tohoto cíle dosaženo, bude:

* 1) požadována celková podpora od centrálních německých politiků, kteří budou v duchu tohoto úsilí intenzivně působit na své české kolegy, *

*2) rozvinuta intenzivní spolupráce s českými historiky, tak aby byla produkována díla prokazující skvělou německo-českou historii staleté vzájemné spolupráce, a současně prokazující, že každému českému utrpení odpovídá rovnocené německé utrpení, a tak budou účinně zhojeny přetrvávající pocity vzájemné křivdy,

* 3) rozvinuta intenzivní kulturní, církevní, umělecká a školská výměna, aby Češi přijímali německou kulturu za svou, a začali přijímat, že Čechy jsou německá vlast,

* 4) rozvinuta intenzivní podpora všech jednotlivců, rodin, a spolků, kteří by hledali „své ztracené kořeny“ na druhé straně hranice, tak, aby se vzájemně promísili, a vytvořili nové rodiny a vztahy na bázi německé kultury .

Pod bodem č. 4 ve vyhlášení Baden-Württenberg Landsmanschaft se dále dočteme, že: “Sudetoněmecký landsmanschaft pracuje na tom, aby ČR anulovala, nebo legalizovala odstranění dekretů, tedy přesně, aby je zbavila účinnosti.” (Die Sudetendeutsche Landsmannschaft arbeitet darauf hin, dass die Tschechische Republik die in den Jahren 1945/1946 vom Präsidenten, der Regierung oder dem Parlament der damaligen Tschechoslowakei erlassenen und fortwirkenden Dekrete, Gesetze und Verordnungen, die Unrechtstatbestände – kollektive Entrechtung, Enteignung, Zwangsarbeit, Vertreibung und Ermordung – anordneten bzw. legalisierten, außer Kraft setzt) .

Proto na tomto sjezdu zaznělo, že za 2 až 3 roky se sudetští Němci chtějí hromadně setkat v Praze, až bude ta správná doba, a Češi budou ještě více naklepaní pro novou vlnu revizionistické mediální masáže. Toto úsilí Němci akcelerují a vedle sudetoněmeckého Landsmanschaftu se dostává na oficiální politickou rovinu německé doktríny. Dokonce bavorská frakce AfD usiluje o zrušení Benešových dekretů. Zde přikládáme originální fotodokumentaci.

Citovali jsme rovněž slova o zrušení 143 Benešových dekretů německého ministra vnitra Horsta Seehofera (CSU). Také jsme citovali výroky zemských ministrů Guida Wolfa (min. spravedlnosti, CDU) a Thomase Srobla (min. vnitra CDU) o odstranění Benešových dekretů. Jednoduše, snaha o zrušení Benešových dekretů se začíná institucionalizovat na oficiální platformu deklarací centrálních německých politiků už nejen Sudetoněmeckého Landsmanschaftu, ale i opoziční AfD, a dokonce i vládních CDU a CSU. Je to tvrdá facka, ale musíme si to uvědomit.

Ovšem na scénu přichází znovu spolek Milion chvilek, z.s.

Proveďme nyní jen kratičký skok o 9 měsíců zpět v rámci tohoto spolku. Dne 22. září 2018 Milion chvilek, z. s. uveřejňuje článek, ve kterém poukazuje na postavy Andreje Babiše (ANO), Tomia Okamury (SPD), Václav Klause ml. (Trikolóra), Jaroslava Foldyny (ČSSD) a Miloše Zemana (prezident ČR), kteří se spojují s maďarským Viktorem Orbánem v odporu proti migraci a nenásledují neoliberální evropský směr sjednocení. 

Opět tedy sledujeme stopu odporu proti Andreji Babišovi. Píše se květen 2019, tedy dva roky po květnu 2017 a odstranění Andreje Babiše z postu ministra financí. Minulý a tento měsíc se začínají konat série protestů a demonstrací proti nově jmenované ministryni Marii Benešové, ale hlavně opět Andreji Babišovi. A nyní zlatý hřeb a vyvrcholení tohoto článku. Podívejme se, koho najdeme podepsaného v rámci petiční podpory spolku Milion chvilek:

245 149 Ondřej Matějka, Praha, Historik, terapeut

142 789 Libor Rouček, Kladno, býv. místopředseda Evropského parlamentu

70 993 Zdeněk Papoušek, Brno, učitel, t.č. senátor (KDU-ČSL)

152 838 Kateřina Kabátová, Praha, ekonomka.

Titíž lidé, kteří se účastnili vnitřního školení sudetoněmeckého ideologa Tilmana Asmuse Fischera v Mariánských Lázních ve dnech 28. – 30. dubna 2017 jsou najednou o 2 roky později rovněž podepsaní jako signatáři podporující demonstrace spolku Milion chvilek, z. s., jehož prvořadým cílem je svržení Andreje Babiše. Částečně se jim to už podařilo v květnu 2017 díky odpalované munici série nahrávek Julius Šuman a odstraněním Babiše z pozice ministra financí, ale Češi ho opět zvolili. To je pech. Andrej Babiš má ve městě Wittenberg v Sasku-Anhaltsku jednu z největš&a mp;i acu te;ch agrochemických firem v Evropské unii. Agrofert Deutschland, GmbH je dodavatelem schválených a certifikovaných hnojiv pro německé dotované zemědělce. Reportáž o Babišových dotacích na německé ZDF představuje jen temné varování za Krušnými horami..

A závisí jen a jen na německé vládě, zda tím dodavatelem Babiš zůstane i nadále. Proto se Němcům podařilo Andreje Babiše vydíráním přinutit, aby ustoupil v dubnu 2018 od vlastenecké koalice SPD a KSČM, a místo toho začal podruhé jednat s protinárodní ČSSD a dokonce jim postoupil klíčové ministerstvo vnitra. Bodejť by ne, dříve Milan Chovanec (ČSSD), nyní Jan Hamáček (ČSSD), tedy sociální demokraté si musejí klíčový rezort podržet stůj co stůj.

Za podpory ČSSD (Libor Rouček) se na operaci protestů Milionu chvilek ke svržení Babiše podílí i Česká Televize, ve které Barbora Procházková na pozici vedoucí zpravodajství ČT24 drží palec na tepu zpravodajství, kterém pokrývá manažování série protestů Milionu chvilek. Z České Televize jmenujme třeba např. Václava Moravce, který se účastnil panelové debaty na konferenci pořádané Českou křesťanskou akademií Tomáše Halíka společně s Konrad-Adenauer-Stiftung ve dnech 10. a 11. listopadu 2017.

Další novinářka a reportérka z České Televize Hana Scharffová dokonce moderovala konferenci pořádanou frakcí sudetoněmeckého Landsmanschaftu Ackermann-Gemeinde od 9. do 11. února 2018 [. Také redaktor Českého Rozhlasu Radko Kubičko nezůstává pozadu a hojně navštěvuje konference jak sudetských Ackerman Gemeinde, dříve rovněž nadaci Bernarda Bolzana, tak i České křesťanské akademie spolu s Konrad-Adenauer-Stiftung. Prostě pracovníci veřejnoprávních médií jsou snad ještě prodejnější prostitutky než jejich kolegové v soukromé branži.

Ovšem média z Bakalovy stáje rovněž nezůstávají pozadu, Forum24.cz Pavla Šafra, Respekt, ve kterém také Barbora Procházková z ČT působila a další. Do toho se přimíchá koktejl Lidovců (Zdeněk Papoušek), kteří z celé republiky masově sváželi demonstranty do Prahy. To naznačuje vícezdrojové financování z německých spřízněných fondů mimo základní peněžní toky Minářova gaučového spolku. O tom se rozpovídal brněnský zastupitel a člen KDU-ČSL Ivan Emr Tedy všímejme si styčných osob, které se účastnily daného vnitřního školení a jednání, rozumějte ladění not pro následné operace a zároveň signatářů protestů Milionu chvilek k likvidaci Andreje Babiše:

* Ondřej Matějka (historik ÚSTRu) (signatář Milionu chvilek)

* Kateřina Kabátová (býv. vůdkyně česko-německého fóra mládeže, signatářka Milionu chvilek),

* Zdeněk Papoušek (Lidovci – frakce sudetoněmeckého Landsmanschaftu Ackerman Gemeinde, signatář Milionu chvilek)

* Libor Rouček (ČSSD, Lubomírem Zaorálkem dosazený jako předseda do Česko-německého diskuzního fóra, frakce sudetoněmeckého Landsmanschaftu Seliger Gemeinde, signatář Milionu chvilek)

* Barbora Procházková (šéfka zpravodajství ČT24, dříve Bakalův Respekt, studium univerzity v Hamburku).

Když se dále podíváme na osoby z rodu Lobkowiczů, tak dojdeme k docela zajímavým skutečnostem. Vladimír Lobkowicz se účastnil sudetoněmeckého kongresu v Plzni 9. z á ří 2016 a Michal Lobkowicz zase podporoval v senátních volbách 2016 Radima Špačka, který se účastnil sjezdů sudetoněmeckého Landsmanschaftu. Michal Lobkowicz zároveň figuroval v nadaci Bohemiae IČO: 47608536, kterou spoluzaložil Karel Schwarzenberg.

Dne 1. května 2018 se konala v poutním kostele navštívení Panny Marie ve Skokách tzv. českoněmecká pouť porozumění. Tuto poutní mši svatou od 11:00 celebroval opat kanonie premonstrátů v Teplé, páter Filip Zdeněk Lobkowicz.

Čtvrtý ze šlechtického rodu Lobkowiczů, konkr. Johannes Lobkowicz byl od června 1997 do února 1998 jednatelem Německé školy v Praze s.r.o. zahraniční škola a gymnázium, které vychovává německé děti od mateřské školky, přes základní školu, až po gymnázium přímo v Praze.

A jako třešnička na dortu, Johannes Lobkowicz zaslal 28. února 2018 rovných 20 000 Kč spolku Milion chvilek jen několik týdnů po jeho vzniku. Jako první server v ČR jsme o tom informovali.

Johannese Lobkowicze rozčiluje přímo k zuřivosti, že se maltézští rytíři, které zastupuje, nedostali k navrácení církevních restitucí a majetkům na základě Benešových dekretů. Má dokonce tu drzost vyhrožovat českým úředníkům, jak se bude soudit, až budou všichni červení od facek, které bude rozdávat. Arogantní šlechtic ukázal svou pravou, vztekem pokřivenou tvář, a prostě se neudržel. Nevědomky nám dal nahlédnout, jak živočišně tyto skupiny nenávidí Benešovy dekrety a jak se nad nimi žlučovitě zalykají ve sklepních kobkách svých německých sídel Nad rozpálenými slunečníky zahrádek pražských kaváren je ovšem jasné, že kolem Milionu chvilek vidíme stále tytéž osoby, které se pohybují v zákulisí těchto zpravodajských operací.

Základem zpravodajské hry je nebýt příliš vidět. Mít vliv, ale příliš nevystrkovat růžky. Toto nejsou exhibicionisté, kteří by se těšili širokému veřejnému povědomí a natřásali se každodenně s přiblblým úsměvem na kamerách. Tyto infantilní truhlíky můžeme vidět na tribunách demonstrací. Jsou to naopak takové šedé myšky v z&a mp;aa cute;kulisí, které propojují a garantují procesy nasunování zájmů Berlína do ČR, prosazování německých zájmů, postupné obrušování historie, vyvolávání pocitu viny v Češích, systematického vyvzdvihování tzv. údajného vyhnání Němců (odchod zakotvený na Jaltě) a naopak umenšování nacistického běsnění hitlerových vrahů. Čest provařeným výjimkám např. Václav Moravec.

Ovšem strategické postavy rozmístěné na klíčových pozicích, které propojují silnými nitkami, či spíše lany, sudetoněmeckou lobby, zpravodajské operace a Milion chvilek, se prostě nedají přehlédnout jen tak, pokud se na ně skutečně zaměříme pod lupou. Němci chtějí rozdrolit české vlastenecké frakce a místo toho nasunovat politiky loajální k německým zájmům v ČR.

Čeští politici stejně jako novináři jsou za kus žvance a medaile pochybného usmíření mezi Němci a Čechy ochotní zastřelit českého lva, roztrhat českou vlajku, nebo prodat českou Trikolóru. S Berndem Posseltem se setkali 24. září 2016 v Teplé v západních Čechách právě Libor Rouček (vlivný člen ČSSD), Karel Schwarzenberg (TOP 09) a Jiří Drahoš (senátor).

Další konfidenti a signatáři Milionu chvilek se setkali 10. září 2016 v Plzni s jedním z vrcholových představitelů sudetoněmeckého Landsmanschaftu Stefenem Hörtlerem. Tento přední představitel sudetských Němců Stefen Hörtler se rovněž setkal 8. července 2015 s bývalou ministryní práce a sociálních věcí, která sjezdy sudetských Němců také pravidelně navštěvuje, Michaelou Marxovou-Tominovou (ČSSD). A tento náš čelní představitel sudetoněmeckého Landsmanschaftu Stefen Hörtler se setkává se samotnou předsedkyní CDU Angelou Merkelovou.

Nejde tedy o německé zájmové skupinky

To ilustruje naprosto oficiální institucionalizaci prosazování zrušení Benešových dekretů až na samotnou špičku německých Křesťanských demokratů CDU Angely Merkelové, bavorských CSU Horsta Seehofera, tak i bavorské AfD. Nezapomínejme nekompromisně a tvrdě sledovat, hodnotit a kontrolovat české politiky, novináře, jednoduše osoby veřejného života.

Je ale důležité si uvědomit, že tytéž proněmecké skupiny, které se snažily o likvidaci Andreje Babiše v květnu 2017, se znovu aktivizují a mobilizují opět v květnu / červnu 2019 v zákulisí kruhů kolem spolku Milion chvilek, z. s. a studentští zběhové s nedokončenými studii, umělci, herci, scénáristé, rejžové, divadelníci, kulisáci či biletářky jsou jen lacinou vějičkou pro masy. Sledujeme znovu tvrdou zpravodajskou operaci online s proněmeckými kádry za zády Milionu chvilek.

Originál článku zde

 

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..