PRAHA – 24. března 1999 napadlo NATO zcela bezdůvodně svrchovaný stát – Jugoslávii. Je smutné, že jsme tomu nezabránili, i když jsme mohli. Stačil nesouhlas jediného státu Aliance, aby se likvidace Jugoslávie nemohla uskutečnit. Podle statutu totiž musejí vyslovit souhlas s podobným útokem mimo zónu NATO, všechny členské státy Aliance. Na vzpomínkové akci se k budově velvyslanectví Srbské republiky sešla asi stovka lidí, které nenechává v klidu ani „humanitární bombardování“ pravdoláskaře Havla, ani uloupené Kosovo.

P1050199Stejně tak jsme jako Češi prodali Srbsko znovu, když Nečas se Schwarzenbergem rozhodli za nás, občany České republiky, že uznají Kosovo Albáncům a udělali z nás tak spoluviníky, ve zlodějně zvané svrchovaný stát Kosovo.

Tato dvojice podvodníků tvrdila, že jedná jménem celé naší země. Snad vědomě, snad nevědomě, jim možná rádi uvěřili ti, kteří se už chystali na „privatizaci“ Kosova. Například krvavá řeznice Madla Albrightová, která prohlásila v knihkupectví NeoLuxor „Odporní Srbové“.

Tito naši pánové však především jednali jménem svým. Sice jim věří jeden z deseti Čechů, ale zahraničí jim stále popřává sluchu. Zejména to některé zahraničí. Pan Přesčas s panem Trautenbergem se kupodivu na vzpomínku o bombardování kupodivu nedostavili.

Na setkání pozdravili přítomné poslanec za ČSSD Jaroslav Foldyna, známý režisér Václav Dvořák, nebo také Vladimír Hönig (SPOZ).  Přesto, že byla na konec března krutá zima, lidé neodcházeli

To vše jsme si připomněli na vzpomínkovém setkání před budovou velvyslanectví Srbské republiky 24. března roku 2013. Následovala chvilka milého posezení u J. E. paní velvyslankyně Maji Mitrović. Mluvilo se o náletech, během nichž paní velvyslankyně byla v Bělehradě, o uloupeném Kosovu, ale také o Velikonocích, které pro všechny pravoslavné začínají 5. května. A Velikonoce jsou svátky naděje, takže doufáme a věříme, že se Kosovo jednoho dne vrátí zpět k Srbsku, kam vždy patřilo.

Sdílet

1 Comment for this entry

  • John Rich napsal:

    Paní Radko, to nejsou jen dva neřádi kvůli kterým se musíme stydět, že jsme Češi, je jich víc… na propagaci a výzvách k vraždění civilistů má „od nás“ podíl největší „humanista nad humanisty“ Havel, a to nejen při vraždění dětí, žen a starců v Jugoslávii, vzpomeňme například veřejné výzvy k podpoře Bushe před agresí do Iráku a to nejen servilním dopisem „gangu osmi“, veřejnou výzvu k podpoře islamistických teroristů v Lybii atd. Všichni nevinní civilisté povraždění, spálení a roztrhaní „humanitárními kazetovými bombami“ byli pod jeho rozlišovacími schopnostmi, oči statisíců lidských bytostí připravených o to nejcennější ho budou pronásledovat, ať už se bude smažit v pekle, nebo někde na obláčku vynesený svými nohsledy. .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..