LONDÝN – Britský premiér David Cameron s chotí Samantou zapomněli svou osmiletou ratolest Nancy v hospodě „Plough Inn“ v hrabství Buckingamshire – V pondělí 11. června o tom informoval britský list The Daily Mail.

V neděli 10. Června vyrazili Cameronovi do hospůdky, ležící nedaleko od jejich letního sídla Checkers, aby tam poobědvali s přáteli. Když oběd skončil, Cameronovi se odebrali k autům a nevšimli si, že Nancy odběhla na toaletu.

Rodina přijela ve dvou vozech a v doprovodu ochranky. Zpět se rovněž vracela dvěma vozy – do jednoho usedla Samanta se dvěma dětmi – šestiletým Arthurem a 22měsíční Florance. Do druhého auta usedl David Cameron. Premiérova manželka si byla jista, že nejstarší dcera jede s otcem, zatímco premiér byl přesvědčen, že všechny děti jednou s matkou.

Konec dobrý, všechno dobré, Nancy byla objevena okamžitě

Po návratu domů zavládlo podle tiskového odboru předsedy vlády „v premiérově rodině naprosté zděšení ze ztráty Nancy.“ Cameronovi okamžitě telefonovali do restaurace, odkud jim bylo sděleno, že je Nancy v naprostém v pořádku. David Cameron okamžitě vyrazil zpět do hospůdky pro Nancy. Celkem byla dívka bez dohledu rodičů kolem 15 minut.

Zaměstnanci restaurace objevili „zapomenutou“ Nancy takřka hned po odjezdu premiéra a jeho rodiny. Jen prý nevěděli, jak se mají s předsedou vlády spojit.

Foto: The Times

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..