PRAHA – Sociální demokracie odstartuje v pondělí  kontaktní volební kampaň před podzimními krajskými a senátními volbami 2012.Uvedl to Bohuslav Sobotka na páteční tiskové konferenci strany.  

„Právě podzimní krajské a senátní volby jsou pro Českou republiku důležitou křižovatkou. Lidé budou mít jedinečnou šanci vystavit ve volbách vysvědčení Nečasově vládě a odmítnout její nefunkční reformy a asociální škrty,“ naznačuje směr krajských voleb předseda ČSSD  Bohuslav Sobotka. Jak uvedl, sociální demokracie jde do krajských i senátních voleb s jasným programem: Chce zachovat dostupnou zdravotní a sociální péči, zabránit privatizaci nemocnic, zastavit snižování počtu hasičů a policistů, udržet dopravní obslužnost, zajistit v krajích kvalitní a dostupné vzdělávání i vytvářet nová pracovní místa navzdory pokračujícím vládním škrtům a zdražování, které nemá obdoby. Strana chce udržet oranžovou většinu v Senátu a navázat na úspěšnou práci v krajích. „ Sociálně demokratický program je odpovědnou protiváhou bezohledným experimentům Nečasovy vlády,“ dodává Bohuslav Sobotka.

Sociální demokracie zahájí útok v Brně

ČSSD zahájí předvolební kampaň společnou jízdou vedení strany a lídrů ČSSD v krajských volbách vlakem z Prahy do Brna. Právě v moravské metropoli se v pondělí v  16 hodin na Moravském náměstí volební lídři a vedení ČSSD poprvé v rámci předvolebního turné „Řekněte dost Nečasově vládě!“ sejdou s občany, aby jim představili programové cíle ČSSD a diskutovali s nimi o aktuálních problémech naší země.

„Budeme mezi lidmi. Priority ČSSD představíme občanům v kontaktní kampani na více než tisíci místech po celé zemi. Hlavní část volebního turné sociální demokracie bude mít za účasti předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky od 27. srpna do 11. října přes 150 mítinků ve všech krajích a 27 senátních obvodech. Občané se budou moci setkat jak s vedením ČSSD, kandidáty do krajů a do Senátu, tak s  prezidentským kandidátem strany Jiřím Dienstbierem,“ upřesnil  program volební manažer ČSSD Jan Hamáček.

Zdroj foto: Renáta Lucková

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..