KOMENTÁŘ – Get out! Disgusting Serbs! Jděte pryč! Hnusní Srbové! Tato slova nezazněla v Kosovu, nebo v jeho okolí, ale v pražském paláci Neoluxor, kde ex-ministryně zahraničí Madeleine Albright, rozená Korbelová, podepisovala svou knihu. Trestní oznámení, které na ni podal Václav Dvořák za hanobení národa, policie odložila pro neodůvodněnost. Vytvořila tak velmi nebezpečný precedent, který může mít fatální důsledky.

albrightova--luxorDnes okradení Srbové. Kdo příště, paní Albrightová?

Když ale k této „diplomatce“ v Neoluxoru, tedy na veřejném místě, přistoupil režisér Václav Dvořák a další přátelé Srbů na Kosovu, aby jim podepsala plakát s fotografiemi – rovněž jejího díla, jako bylo například bombardování Bělehradu, bývalá první dáma americké diplomacie zareagovala jako typický nácek. „Jděte pryč! Hnusní Srbové!,“ znělo Neoluxorem.

*                  *

*  

Trestní zákoník – Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob

(1) Kdo veřejně hanobí

a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo

b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

a) nejméně se dvěma osobami, nebo

b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Kdokoli jiný by byl trestán za rasismus, Američanka Albrigtová vyvázne bez škraloupu

Tolik trestní zákoník. Problém ale je, že přes zřetelné naplnění skutkové podstaty trestného činu, policie tento případ odložila pro neodůvodněnost.

Velmi nebezpečný precedent, který je požehnáním pro nácky. U ESLP by měli šanci.

Nebezpečí tohoto kroku spočívá především v tom, že od té chvíle se může kdejaký hnědý neřád veřejně prohlásit výroky o odporných Cikánech nebo odporných Židech, odporných… lze si dosadit cokoliv a kohokoliv.

Lidská práva byla podle všeho velmi porušena, ale nejen proto bude nezbytné se odvolat postupně až k Evropskému soudu pro lidská práva (ESLP). Kdyby k tomu nedošlo, připustili bychom, aby se v České republice s požehnáním úřadů beztrestně porušovala lidská práva. Kdyby ale policie chtěla snad někoho odstíhat a soud potrestat, porušily by opět právo na spravedlivé vyšetřování, proces a soud.

Madlo, zkus u vás v USA říct „odporní Hispánci“. Vězení tě nemine!

Paní Albrightové všichni náckové jistě ze srdce děkují. Jen si lze obtížně představit, že by si tato „krvavá demokratka“ beztrestně dovolila ve své americké výspě svobody a demokracie prohlásit například „hnusní Hispánci“ nebo „hnusní černoši“. Bouře, která by následovala, by ji nejspíš izolovala na několik let od slušných lidí. Opravdu se domnívá, že si v České republice může dovolit cokoliv a kdekoliv?

Přijďte na Václavák v neděli ve tři, podpořit Srby!

Vy, komu není lhostejná tato zem a její přátelé Srbové, kteří v časech mobilizace roku 1938 byli ochotni za Čechoslováky nasazovat vlastní životy, přijďte v neděli 17. února v 15 hodin na Václavské náměstí.

Dejme společně najevo, že krádež území u nás podpory nenajde, protože s tím má náš národ vlastní zkušenost. Také tím zároveň dáme najevo, že rasistické výroky u nás neprojdou, ať je pronese kdokoliv.

Sdílet

1 Comment for this entry

  • John Rich napsal:

    Krvavá Balkánská Řeznice ukázala svou tvář, za prachy nechala povraždit tisíce nevinných dětí, žen a starců…vždyť jí za to zaplatili kosovští albánci „privatizovaným“ telecomem. Který ona zase dále přeprodala Slovincům. Ten typ „člověka“ pro prachy i vlastní babičku zabije.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..