KOMENTÁŘ – Česká republika je podle premiéra Bohuslava Sobotky připravena přijmout uprchlíky z Ukrajiny. Lze předpokládat, že ti uprchlíci, kteří se přidržovali demokratických principů a dojeli na to, se po získaných zkušenostech s evropskou demokracií obrátí spíše na Rusko, protože je to pro ně bezpečnější. Ti, kdo poputují k nám, jsou opoziční Banderovci, agresivní ozbrojení aktivisté, kteří se na Ukrajině stali příčinou,  ne důsledkem toho všeho zla.

Andělé eurodemokracie po útoku na Parlament a prezidentské sídlo v Kyjevě

Andělé eurodemokracie po útoku na Parlament a prezidentské sídlo v Kyjevě

Podle záběrů, které naše slavná ČT pro jistotu neukazuje je zřejmé, kdo byl příčinou agrese a vraždění. O tom, že by se tam vypravil nějaký náš válečný zpravodaj,aby informoval objek-tivně, ani náhodou. Neonacisté pod hlavičkou opozice střílejí policisty i civilisty. „Jsme Gestapo, my můžeme všechno„, zní z audiozáznamu, který máme k dispozici. A že se tito náckové vydávají za bojovníky za svobodu lidu?  Inu, to říká Al-Kaida také. Takže ji vlastně diskriminujeme, ne? Pan premiér Sobotka by měl proto zvážit svá slova, která vypouští do éteru.

A jim pan Sobotka rozdává!

Rozdává z našeho, aniž by se ptal. Rozdává, aniž by měl jakoukoliv jistotu, že se sem nenatáhnout hordy nacistických banderovských parazitů, které budeme živit a šatit a starat se o ně. Máme tisíce vlastních bezdomovců, na které pan premiér kašle. Milion lidí, kteří jen tak tak přežívají, a ti jsou panu premiérovi také u vyseděného pozadí, které už léta neodlepil z poslanecké a vládní škamny.

Natáhnout do země cizí neonacisty, nebo jejich rodiny, za kterými záhy dorazí i oni, to je opravdu hodno velkého státníka. Jen nevím, kterého státu, ale Česká republika to určitě není. Ano, chápala bych děti, školáky ze základky, dokonce bych velmi uvítala, kdyby si naše Policie ČR vzala pod patronát své zraněné a mučené kolegy z Berkutu, ale agresivní nácky od Majdanu? Ani náhodou! Je totiž nezbytné, aby si všichni ti dospělí na Ukrajině udělali pořádek u sebe doma, než ho začnou dělat u nás tak, že se nebudeme stačit divit. A budou parazitovat na této zemi, která sama je před zhroucením. Bez národní výroby, bez zemědělství, a tedy i bez možnosti vyvážet cokoli, co přinese zisk do státní kasy. Ale to je přece panu premiérovi, zdá se, naprosto jedno.

Ubytujte si je u sebe doma, pane premiére, a za své!

Nechci slyšet, že to je rozhodnutí celé vlády. On, BOHUSLAV SOBOTKA je premiér. A ve vší úctě, ano, pane premiére, ty banderovce si klidně strčte… vy už víte kam. A jestli chce premiér opečovávat neonacisty a agresivní parazity, co jezdí dělat binec po Evropě, tak nechť. ALE ZA SVÉ PENÍZE A VE SVÉM BARÁKU. Do Česka nám to laskavě netahejte, protože doufám, že v případě realizace tohoto geniálního nápadu, na Vás padne nejedno trestní oznámení za vlastizradu, ještě než stihnete svůj záměr s ukrajinskou Al Kaidou uskutečnit.

Sdílet

1 Comment for this entry

  • fogele napsal:

    Naprosto souhlasím !!!!!!!!! Sobotka je kokot,+ všeci ostatní ve vládě kteří jen parazitují na nás daňových poplatnících, protože kdyby ti ostatní byli jiní mluvili by jinak, ale opak je pravdou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..