KOMENTÁŘ – V Čechách se stále častěji stáváme svědky, že se lidé začínají ozývat proti protěžování menšin, v neprospěch majoritní společnosti. Zatímco minoritám se dostává podpory ze všech stran, většinová společnost jakoby měla na to vše jen přispívat. Takový „oslíčku otřes se“. Zdá se ale, že ta většinou mlčící majorita toho má už plné zuby. Skončí to nakonec katastrofou?

Za to se máme snad stydět?Nejde však jen o to, že se u nás více, než v jiných evropských zemích považuje za normální podporovat nepřizpůsobivé na úkor obyvatelstva ctícího zákon, podporovat různé gay parády a jiné homosexuální radovánky a trestat za to, že lidé chtějí ctít základní formu rodiny – otec matka dítě. Nějak se vytrácí pochopení skutečnosti, že homosexuálové spolu prostě nemohou mít děti, že to prostě není stav normální pro evoluci, protože veškerá příroda savců je založena na podstatě – samec, samice a mláďata.

Ne, to je pro ty homosexuální párečky nepřijatelné, protože oni prostě chtějí mít dětičky a oni je dostanou, protože jinak je to diskriminace a oni si budou stěžovat u evropského soudu pro lidská práva. No, a když budou mít kliku, tak bude soudu velet Jeho ctihodnost homosexuál, který jim samozřejmě dá za pravdu.

Není už varující skutečnost, že policie ve Francii odmítá pronásledovat na rozkaz úřadů lidi nosící trička s postavičkami modelu klasické rodiny? Už vůbec je pro mne nesrozumitelná hysterie, se kterou Evropa přijala ruský zákon, zakazující PROPAGACI homosexuality, nikoliv homosexualitu jako takovou. Ani já nevím, proč se mám povinně dívat, že ulicemi promenáduje jakási barevná prajda, vytahující se, že oni jsou homosexuálové, a kdo je víc. Stejně jako ti nepřizpůsobiví Romové (moji přátelé jsou Cikáni) dávají i tito homosexuálové najevo té nejvíce diskriminované skupině, té většině, jejíž práva se snaží potlačit, že pány jsou tu ony, menšiny, které nám to spočítají, když nebude po jejich.

Už toho mám dost i já

Ano, tomu se bráním. Bráním právo na normální rodinu, bráním právo pracujících občanů, kteří platí daně, aby jejich peníze šly na skutečně potřebné, postižené, invalidy, kteří jsou skutečně diskriminovanou skupinou, ale rozhodně ne pro ty, co se rozvalují u televize a parazitují celý život na dávkách. Ano, bráním právo většiny, které je už léta zašlapáno do země, a roztahují se tu podivné komunity či etnika, jejichž práva sice nikdo nezpochybňuje, ale ony se většině stejně vnucují svými průvody či jinou propagací, nebo ještě hůře, páchají trestnou činnost a jakmile mají být potrestáni, ječí, že je to rasová diskriminace. Hájím práva naší policie, která je omezena ve výkonu svého práva zajišťovat pořádek a řád.

Zkrátka chci, aby se stav normalizoval. A víte proč? Protože jestli nebudou co nejdříve učiněna opatřená, aby většinová skupina přestala být diskriminována, dojde k nárůstu toho, čemu se dnes opovržlivě říká extrémismus. Čím dál více lidí si začíná uvědomovat, že oni jsou ti, jejichž práva jsou pošlapána na úkor jakýchsi podivných menšin. Že zatímco ty menšiny povykují o svých právech stále více, většině jsou práva kus po kuse osekávána. Stále častěji je většině vnucováno, že nenormální je vlastně norma a to, co bylo považováno odjakživa za normální, za to bychom se měli vlastně stydět. V tom případě je třeba počítat s tím, že takzvaný extrémismus poroste, protože většina si začne svoje práva hájit, než o ně definitivně přijde. Ale je tu velké nebezpečí, že čím později to bude, tím menší je naděje, že to půjde vyřešit mírovou cestou.

Sdílet

1 Comment for this entry

  • Jan Nermuť napsal:

    Drazí přátelé,
    to je onen Menševismus a Bolševismus v praxi. Bolševismus uznává právo většiny vládnout a třeba se i mýlit. Menševismus upírá právo většiny na vlastní rozhodování.
    Vezměme si na příklad Sýrii a občanskou válku v ní. USA zastupující zájmy protestantů, kterých je okolo 0,1% se do toho hrnou.
    Jenže on Menševik VŠECHNY VÁLKY VŽDYCKY PROHRÁL. V Sýrii se spojí opozice (ta skutečná, ne teroristé) s vládou a NATO převálcují.

    Všichni velcí válečníci v dějinách říkali toto: Každou válku je možné prohrát. A když je někdo přesvědšen, že vyhraje, že nemůže prohrát, tak to vždycky prohraje.

    Ještě k homosexuálům- je dějinně dokázáno, že tato úchylná skupina je ve válce na prd. NATO, kde jsou tyto individua ve vedení armády, to musí prohrát.

    Říkám toto- Menševismus USA a NATO to prohraje, buď silou nebo diplomacií.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..