KOMENTÁŘ – Evropu už obsazují první vlny afrických muslimských migrantů a z úst pravdoláskařů a „sluníček“, zaznívají slova o povinnosti nás, občanů České kotliny přijmout tyto lidi a postarat se o ně. Hloupost, nebo plánovaná likvidace slovanského národa?

bezency-topwar-ruSlyšíme výroky o čtyřčátkách v pokoji jedináčkově, o křesťanských hodnotách či jiné podobné výlevy. Mají vyvolat v našich lidech pocit viny za něco, co nezpůsobili, co cítí, že i beztoho zbídačelá země bez vlastního výrobního potenciálu, fungujícího zemědělství a podobných nezbytných atributů pro přežití státu, prostě nezvládne.

Za 25 let si vlády nedokázaly poradit s našimi nepřizpůsobivými, kteří úspěšně sedí na „drogové jehle“ sociálních dávek a úspěšně odolávají jakémukoli pokusu o léčbu této „závislosti“. Slova o nějakých islámských migrantech proto pro „naše“ politiky byla bzučením otravných much. Vůbec jim nevadilo, že občanské iniciativy, a dokonce někteří politici, jako Tomio Okamura, důrazně několik let varují na politické scéně před nástupem islamizace. Jejich vystoupení byla bagatelizována, navíc, v té době už bylo kopání do Ruska podstatně módnější a „trendy“ v duchu evropské linie, kterou razí Brusel. Nebezpečí se zdálo být za horami a prozíraví politici, navíc vlasteneckého typu, už v této zemi většinou došli – čest výjimkám, ale ani politické sklady se jimi zrovna nehemží.

V tuto chvíli už je ale obraz blízké budoucnosti zcela odlišný. Islámští migranti z Afriky stojí „ante portas“ a Česko na ně není připraveno. Není připraveno ani na bojovníky Islámského státu, kteří se do Evropy poměrně snadno dostávají pod pláštíkem chudáků imigrantů. Pravdoláskaři a jiná podobná „sluníčka“ na nás ze všech koutů mainstreamu pokřikují, že jsme rasističtí, homofóbní a kdejací ještě. Prostě jsme hrůza. Lidé už ale dostávají zcela oprávněné obavy, že zatímco doposud vydělávali jen na „naše nepřizpůsobivé“ (výjimky  samozřejmě znám a velmi si jich vážím), přibudou v důsledku přístupu českých politických špiček další tisíce krků, které bude český pracující občan živit navíc. Jen se ptám, zda je to opravdu jen hloupost, nebo další pokus o likvidaci slovanského národa.

S úbytkem pracovních míst v důsledku záplavy levné pracovní síly i v důsledku přihlouplých protiruských sankcí, bude napětí stoupat. Pravdoláskaři si ve své nebetyčné sebestřednosti vůbec nepřipouštějí myšlenku, že jedinou reakcí na tento stav bude výrazné posílení radikálního vlastenecko-nacionalistického hnutí a s příchodem migrantů dojde také k prvním střetům v ulicích měst. Běžný český občan, vtažený do této situace však začne vidět v radikálech svou záchranu, protože zkušenosti z jihozápadní Evropy nemohou nechat nikoho na pochybách, že síla, která se postaví drancování, krádežím a znásilňování, bude vnímána jako obranný národní prvek «když už se vláda a stát nedokázaly o pořádek postarat».

Proti muslimské invazi zasáhne pud sebezáchovy

Připomeňme si horké chvilky na severu Čech před pár lety, kdy občané nepokrytě fandili holohlavým hochům v bombrech či maskáčích, kteří se postavili proti nepřizpůsobivým. Posléze si dokonce policie stěžovala, že je občané schovávali před pronásledováním policie a různými způsoby mařili její identifikaci radikálů.

V tomto světle si představme, jak dopadne situace v okamžiku, kdy dojde k prvním znásilněním. A k nim dojde, protože znásilnit nemuslimku je pro některé muslimy příjemný způsob jak uctít Alláha. I tyto případy už známe ze západní Evropy. Opravdu si někdo myslí, že čeští kluci i otcové tomu budou jen přihlížet? Nebo si někdo myslí, že se Češi nechají okrádat o těžce vydřený groš, že babičky a dědečkové, kteří jsou snadnou kořistí loupeží, nemají syny a vnuky? Začnou se formovat skupiny zejména mladých radikálů, kteří se rozhodnou ochránit své dívky, „zbabělé“ rodiče i slabé prarodiče. A začnou zpočátku jednotlivé srážky, které se ovšem velmi záhy přesunou do roviny hnutí odporu, kterému navíc bude běžný občan dokonce fandit. I ten občan, který neměl nikdy před tím problém s vnímáním cizích ras v naší domovině. A začnou nejen pouliční boje, ale i formy partyzánské války, kterou už nezastaví nikdo.

To je jen jedna z forem přirozeného vývoje událostí, do které se snaží tuto zem nahnat pravdoláskaři a ostatní multi-kulti. Nechtějí vidět, že Češi nemají koloniální návyky a nejsou zvyklí ani na hrubé narušování svého slovanského životního prostoru, který se po staletí formoval v židovsko-křesťanských tradicích. Mentalita muslimských imigrantů je zcela odlišná, oproti naší je razantnější a agresivnější. Takže v tomto případě už zafunguje prostý ale velmi silný pud sebezáchovy.

Je třeba si také uvědomit, jak zaznělo například ve skvělém filmu „Uloupené Kosovo“, že muslim nestaví dům, ale zabírá území. Češi jsou po staletí ba tisíciletí zvyklí na svůj prostor a jeho hrubé narušení budou přirozeně vnímat jako invazi. A právě tato nespokojenost se stane nejvhodnější půdou pro nárůst radikálních vlasteneckých skupin, které se ale zanedlouho mohou například pod vlivem „instruktorů“ ze sudetoněmeckého Landsmanschaftu nebo „odborníků na revoluce“ z USA, velmi snadno přerodit do neonacistických jednotek, jako se to stalo například na Ukrajině. Také odtud mohou dorazit hordy „pomocníků“ z Pravého sektoru a dalších neonacistických uskupení, kterým už doma pšenka moc nekvete, jde jim o krk, jsou ovšem slušně vycvičené, a také vyzbrojené. Cestu si už najdou. Ona ta hranice zase není tak nepropustná.

Osobně si takový vývoj nepřeji, ale nemohu ho nevnímat jako jednu z variant živelného vývoje. A k tomu dojde, jestliže vláda OKAMŽITĚ nezahájí výrazná a radikální opatření na obranu vlastní země, popřípadě zemí „rakousko-uherského“ bloku, zahrnujícího Česko, Slovensko, Maďarsko a Rakousko. Jinak budou radikálové jen přirozeným a následně krvavým důsledkem akce „sluníčko“ do které se nás snaží vmanipulovat pravdoláskaři a multi-kulti. A to podle mne není ta správná cesta pro Českou republiku. Nezačne-li však vláda urychleně konat v zájmu vlastní země, může se stát, že bude jediná.

Radka Zemanová-Kopecká

Zdroj foto: topwar.ru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..